Rangelife Ltd.

Опълченска 117, ж.к. Банишора, София, 1233, България

Email: info@rangelife.bg

Телефон: 08888 77759

Безплатна лекция “Хранене на бременната и кърмеща жена – съвременни предизвикателства” от доказан специалист – Доц. д-р Лалка Рангелова, дм, от 11 часа сутринта на 4 август 2019 г. в Поликлиника България – град София

По традиция Световната седмица на кърменето / World Breastfeeding Week (WBW) ще се чества от 1-ви до 7-ми август 2019 година. WBW стартира през 1992 г., за да отбележи значението на кърменето и оттогава се координира ежегодно от Световния алианс по кърмене (WABA). Седмицата ще протече под мотото “Empower parents, enable breastfeeding” / “По-информирани родители, по-голям шанс за успешно кърмене” и ще бъде отбелязана с различни събития на национално и местно ниво в целия свят. По инициатива на Рейнджлайф ООД и Поликлиника България Доц. д-р Лалка Рангелова, дм ще изнесе безплатна лекция на тема „Хранене на бременната и кърмеща жена – съвременни предизвикателства”.

Събитието ще се състои в Поликлиника България, София, бул „България” № 51А – Навигация в Google Maps (карта)

Повече информация за специалиста по хранене и за центъра може да намерите на следните линкове:

Доц. д-р Лалка Рангелова, дм – специалист по Хранене и диететика

Поликлиника България – е нов тип здравен център с ориентация към цялото семейство и неговите здравни нужди, затова обединява на едно място първична и специализирана помощ за деца и възрастни хора, образна и лабораторна диагностика, дневен стационар, аптека, а съвсем скоро и физиотерапия.

В рамките на лекцията ще получите:

Лична среща с доц. д-р Лалка Рангелова, дм

Ценни съвети по здравословно хранене на бременната и кърмеща жена

Отговори на въпроси, свързани с темата

Моля бъдете 10-15 мин предварително в Поликлиника България преди започване на лекцията в 11:00 на 4-ти август 2019 г. Тъй като местата са ограничени моля запишете се, че ще присъствате чрез следния онлайн формуляр. Ще получите потвърждение за успешно записване по имейл.

Ако желаете да си запишете час за платена консултация с Доц. Рангелова за друг ден, моля позвънете на следния номер: 08888 77759  или ни пишете на info@rangelife.bg