Rangelife Ltd.

Опълченска 117, ж.к. Банишора, София, 1233, България

Email: info@rangelife.bg

Телефон: 08888 77759

Безплатни консултации по хранене от доказан специалист – Доц. д-р Лалка Рангелова, дм, на 16 май 2019 г. в Медицински Център ПРОВИТА – град София

За първи път тази година Европейската асоциация за обществено здраве (EUPHA)  организира седмица, посветена на здравето, от  13-17 май 2019 г. Здравето на населението е все по-важен приоритет на всяка една страна в Европа, поради което седмицата ще бъде отбелязана с различни събития на национално и местно ниво. По инициатива на  Рейнджлайф ООД  и ИМЕССА ЕООД на 16 май 2019 г. Доц. д-р Лалка Рангелова, дм, ще предоставя безплатни консултации по хранене и диететика за деца и възрастни. Събитието  ще се състои в Медицински Център ПРОВИТА (Център за образна диагностика и превантивна медицина) и се осъществява в рамките на деня под наслов „Здравословно хранене без планетарни граници“.

Адресът е ул.“Монтевидео” 66, кв.“Овча Купел”, София, 1632  – Навигация в Google Maps (карта)

Повече информация за специалиста по хранене, за центъра или апаратурата, която се ползва при прегледа, може да намерите на следните линкове:

МЦ ПРОВИТА – център за образна диагностика и превантивна медицина

ИМЕССА ЕООД – вносител на медицинска апаратура за диагностика и профилактика,от водещи световни производители.

Доц. д-р Лалка Рангелова, дм – специалист по Хранене и диететика

В рамките на консултацията ще получите:

Лична среща с доц. д-р Лалка Рангелова, дм

Ценни съвети по здравословно хранене

Практически съвети по хранене, съобразени с Вашето състояние

Измерване на телесен състав с професионален апарат ТАНИТА

Оценка на телесен състав

Приемът за безплатни консултации е между 9:00 – 17:00 на 16-ти май 2019 г. Запишете си час за безплатна консултация чрез следния онлайн формуляр. Ще получите потвърждение за успешно записан час по имейл.

Всички часове за консултация на 16-ти Май са вече резервирани. Може да ни пишете и да заявите интерес. Ако някой се отпише, ще се свържем с Вас. Ако желаете да си запишете час за платена консултация с Доц. Рангелова за друг ден, моля позвънете на следния номер: 08888 77759

Запази час